Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15817
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кошель, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Кондрашина, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Кохана, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T19:30:06Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T19:30:06Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Кошель О. Ю., Кондрашина Л. А., Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Кохана Ю. В. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 115-122. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15817 | - |
dc.description.abstract | В даній статті відображається актуальність злободенної на сьогоднішній день науково-виробничої проблеми – комплексного використання вторинних продуктів олійного виробництва, розширення асортименту вафельних виробів в нашому регіоні. Викладено порівняльну характеристику хімічного та амінокислотного складу білково-олійних культур , проведено аналіз порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних культур. | uk_UA |
dc.description.abstract | В данной статье отражается актуальность злободневной на сегодняшний день научно-производственной проблемы – комплексного использования вторичных продуктов масляного производства, расширение ассортимента вафельных изделий в нашем регионе. Изложено сравнительную характеристику химического и аминокислотного состава белково-масличных культур, проведен анализ сравнения химического состава концентратов и ядер белково-масличных культур. | uk_UA |
dc.description.abstract | This article reflects topical relevance today scientific and industrial issues - complex use of secondary products of oil production, expanding the range of wafer products in our region. Sets out a comparative description of the chemical and amino acid composition of protein and oilseeds, the analysis comparing the chemical composition of the concentrates and nuclear protein and oilseed crops. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур | uk_UA |
dc.title.alternative | Сравнительная характеристика аминокислотного состава ядер и концентратов белково-масличных культур | uk_UA |
dc.title.alternative | Comparative characteristics of nuclear amino acid and protein concentrate-olive cultures | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19_179_2016.pdf | 382.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.