Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15817
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКошель, О. Ю.-
dc.contributor.authorКондрашина, Л. А.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorКохана, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-11-27T19:30:06Z-
dc.date.available2022-11-27T19:30:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКошель О. Ю., Кондрашина Л. А., Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Кохана Ю. В. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 115-122.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15817-
dc.description.abstractВ даній статті відображається актуальність злободенної на сьогоднішній день науково-виробничої проблеми – комплексного використання вторинних продуктів олійного виробництва, розширення асортименту вафельних виробів в нашому регіоні. Викладено порівняльну характеристику хімічного та амінокислотного складу білково-олійних культур , проведено аналіз порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних культур.uk_UA
dc.description.abstractВ данной статье отражается актуальность злободневной на сегодняшний день научно-производственной проблемы – комплексного использования вторичных продуктов масляного производства, расширение ассортимента вафельных изделий в нашем регионе. Изложено сравнительную характеристику химического и аминокислотного состава белково-масличных культур, проведен анализ сравнения химического состава концентратов и ядер белково-масличных культур.uk_UA
dc.description.abstractThis article reflects topical relevance today scientific and industrial issues - complex use of secondary products of oil production, expanding the range of wafer products in our region. Sets out a comparative description of the chemical and amino acid composition of protein and oilseeds, the analysis comparing the chemical composition of the concentrates and nuclear protein and oilseed crops.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleПорівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культурuk_UA
dc.title.alternativeСравнительная характеристика аминокислотного состава ядер и концентратов белково-масличных культурuk_UA
dc.title.alternativeComparative characteristics of nuclear amino acid and protein concentrate-olive culturesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19_179_2016.pdf382.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.