Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15769
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлишин, М. Л. | - |
dc.contributor.author | Бурак, Є. І. | - |
dc.contributor.author | Захарчук, А. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T11:25:01Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T11:25:01Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Павлишин М. Л., Бурак Є. І., Захарчук А. П. Дослідження якості шоколадних батончиків. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 424-425 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15769 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Дослідження якості шоколадних батончиків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-425-426.pdf | 217.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.