Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15768
Назва: Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон
Автори: Олійник, С. Г.
Болховітіна, О. І.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Олійник С. Г., Болховітіна О. І. Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 422-423 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15768
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-423-424.pdf189.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.