Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15761
Название: Спосіб отримання м'яса заливного
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Василенко, Ольга Олександрівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публикации: 11-июл-2011
Библиографическое описание: Спосіб отримання м'яса заливного. Патент України на корисну модель № 61083, МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, О. О. Василенко, І. О. Крапивницька, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014536. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 3 с.
Серия/номер: 11;61083
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання м'яса заливного, що включає приготування желе – змішування драглеутворювача з сіллю, внесення його у гарячий м'ясний бульйон, додавання спецій та відтяжки, доведення до кипіння, проціджування, а також заливання м'яса та овочів готовим желе, охолодження, який ві дрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15761
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
61083.pdf138.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.