Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15761
Title: Спосіб отримання м'яса заливного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Василенко, Ольга Олександрівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 11-Jul-2011
Citation: Спосіб отримання м'яса заливного. Патент України на корисну модель № 61083, МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, О. О. Василенко, І. О. Крапивницька, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014536. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 3 с.
Series/Report no.: 11;61083
Abstract: Спосіб отримання м'яса заливного, що включає приготування желе – змішування драглеутворювача з сіллю, внесення його у гарячий м'ясний бульйон, додавання спецій та відтяжки, доведення до кипіння, проціджування, а також заливання м'яса та овочів готовим желе, охолодження, який ві дрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15761
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61083.pdf138.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.