Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15760
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМамченко, Л. Є.-
dc.contributor.authorДуховнікова, К. А.-
dc.date.accessioned2022-11-27T10:34:05Z-
dc.date.available2022-11-27T10:34:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМамченко Л. Є., Духовнікова К. А. Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 414-415 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15760-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-415-416.pdf278.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.