Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15754
Назва: Спосіб отримання пастили "Ванільної"
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Перцевой, Микола Федорович
Василенко, Ольга Олександрівна
Гурський, Петро Васильович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 11-лип-2011
Бібліографічний опис: Спосіб отримання пастили "Ванільної". Патент України на корисну модель № 61082, МПК (2011.01) A23L 1/0524 (2006.01) A23G 3/00. Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, І. О. Крапивницька, Н. В. Камсуліна, М. Ф. Перцевой, О. О. Василенко, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, Г. Є. Поліщук, О. О. Гринченко, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014534. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 3 с.
Серія/номер: 11;61082
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання пастили, що включає змішування яблучного пюре з цукром-піском, яєчним білком, збивання отриманої суміші, додавання гарячого цукро-пектино-патокового сиропу, внесення кислоти молочної, есенції, перемішування, формування пласта, вистоювання для структуроутворення, розрізання на брусочки, обсипання цук ровою пудрою, сушіння, охолодження, фасування, пакування, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують порошкоподібний яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15754
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61082.pdf136.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.