Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15744
Название: Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання
Авторы: Грабовська, О. В.
Овчаренко, О. Р.
Бельмас А. О.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Грабовська О. В., Овчаренко О. Р., Бельмас А. О. Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 384-385 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15744
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-385-386.pdf189.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.