Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15723
Title: Використання ентомофагії в закладі ресторанного господарства з азійською кухнею, що проєктується
Authors: Червоний, В. М.
Бабчик, М. О.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Червоний В. М., Бабчик М. О. Використання ентомофагії в закладі ресторанного господарства з азійською кухнею, що проєктується. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 365 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15723
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-366.pdf183.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.