Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15719
Title: Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Протасенко, О. Ф.
Мигаль, Г. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Протасенко О. Ф., Мигаль Г. В. Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 357-358 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15719
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-358-359.pdf187.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.