Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15712
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Матиящук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Корецька, І. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-26T22:39:53Z | - |
dc.date.available | 2022-11-26T22:39:53Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Мельник Т. В., Матиящук О. В., Корецька І. Л. Естетична подача страв – відмінний апетит. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності таторгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 346-347 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15712 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Естетична подача страв – відмінний апетит | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-347-348.pdf | 232.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.