Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15710
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛітвінова, І. М.-
dc.date.accessioned2022-11-26T22:35:37Z-
dc.date.available2022-11-26T22:35:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЛітвінова І. М. Шляхи підвищення стратегічного розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 342-343 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15710-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleШляхи підвищення стратегічного розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-343-344.pdf189.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.