Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15543
Title: Методика оцінки міжнародної конкурентоспроможності підприємств
Authors: Андросова, Т.В.
Чернишова, Л.О.
Козуб, В.О.
Keywords: підприємства;конкурентоспроможність;міжнародна конкурентоспроможність;оцінка;enterprises;competitiveness;international competitiveness;rating;предприятия;конкурентоспособность;международная конкурентоспособность;оценка
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Андросова Т. В., Чернишова Л. О., Козуб В. О. Методика оцінки міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 189-197.
Abstract: Досліджено сутність міжнародної конкурентоспроможності підприємства. Проведено аналіз методів її оцінки, сформовано завдання й базові положення механізму визначення рівня міжнародної конкурентоспроможності підприємства. Розроблено заходи з формування міжнародних конкурентних переваг підприємства.
The article examines the nature of the international competitiveness of enterprises. The analysis methods of assessment, formed the task and the basic provisions of the mechanism determining the level of international competitiveness. The measures of the formation of international competitive advantage.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15543
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_2_29.pdf259.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.