Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15543
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАндросова, Т.В.-
dc.contributor.authorЧернишова, Л.О.-
dc.contributor.authorКозуб, В.О.-
dc.date.accessioned2022-11-25T21:35:25Z-
dc.date.available2022-11-25T21:35:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАндросова Т. В., Чернишова Л. О., Козуб В. О. Методика оцінки міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 189-197.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15543-
dc.description.abstractДосліджено сутність міжнародної конкурентоспроможності підприємства. Проведено аналіз методів її оцінки, сформовано завдання й базові положення механізму визначення рівня міжнародної конкурентоспроможності підприємства. Розроблено заходи з формування міжнародних конкурентних переваг підприємства.uk_UA
dc.description.abstractThe article examines the nature of the international competitiveness of enterprises. The analysis methods of assessment, formed the task and the basic provisions of the mechanism determining the level of international competitiveness. The measures of the formation of international competitive advantage.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectміжнародна конкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectenterprisesuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectinternational competitivenessuk_UA
dc.subjectratinguk_UA
dc.subjectпредприятия-
dc.subjectконкурентоспособность-
dc.subjectмеждународная конкурентоспособность-
dc.subjectоценка-
dc.titleМетодика оцінки міжнародної конкурентоспроможності підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_2_29.pdf259.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.