Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15515
Название: | Спосіб виробництва печива здобного |
Авторы: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Брикова, Тетяна Миколаївна Касабова, Катерина Рубенівна Григоренко, Анжеліка Миколаївна Верешко, Анастасія Андріївна |
Дата публикации: | 26-дек-2016 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва печива здобного. Патент України на корисну модель № 112651, МПК A23G 1/48 (2006.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. № u 2016 06401. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 26.12.2016, Бюл.№ 24. 5 с. |
Серия/номер: | 11;112651 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва здобного печива включає збивання жирового компонента з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива. Як біологічно активну добавку використовують тонкодисперсний порошок з виноградних шкірочок у кількості 10…20 % від маси борошна пшеничного. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15515 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
112651.pdf | 162.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.