Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15515
Title: Спосіб виробництва печива здобного
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Верешко, Анастасія Андріївна
Issue Date: 26-Dec-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб виробництва печива здобного. Патент України на корисну модель № 112651, МПК A23G 1/48 (2006.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. № u 2016 06401. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 26.12.2016, Бюл.№ 24. 5 с.
Series/Report no.: 11;112651
Abstract: Спосіб виробництва здобного печива включає збивання жирового компонента з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива. Як біологічно активну добавку використовують тонкодисперсний порошок з виноградних шкірочок у кількості 10…20 % від маси борошна пшеничного.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15515
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112651.pdf162.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.