Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15502
Title: Спосіб отримання десерту
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Федак, Вікторія Ігорівна
Скрипка, Катерина Анатоліївна
Issue Date: 10-Oct-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб отримання десерту. Патент України на корисну модель № 110413, МПК (2016.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, К. А. Скрипка. № u 2016 03246 . Заявл. 29.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 6 с.
Series/Report no.: 11;110413
Abstract: Спосіб отримання десерту передбачає використання молочної сировини, зокрема молочнобілкового концентрату, та цукру білого, розчинення структуроутворювача, його поєднання з рецептурними компонентами, введення смакового наповнювача за перемішування суміші з її наступною пастеризацією, охолодженням та витримуванням для формування структури продукту. Як структуроутворювач використовують желатин, який розчиняють у воді питній за температури 70…75 °C протягом 2…3 хвилин, як молочно-білковий концентрат використовують УФ-концентрат сколотин або знежиреного молока з фактором концентрування 1,5…2,0, який поєднують з вершками 15…20 % жирності, цукром білим, розчином структуроутворювача, отриману суміш перемішують та пастеризують за температури 87…90 °C протягом 10…15 хвилин, за 1…3 хвилини до завершення процесу пастеризації вводять смаковий наповнювач разом із консервантом або без нього, після чого охолоджують продукт до температури 2…6 °C та витримують його протягом 3,5…4,0 годин.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15502
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110413.pdf176.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.