Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15502
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна Василівна | - |
dc.contributor.author | Федак, Вікторія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Скрипка, Катерина Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T18:36:02Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T18:36:02Z | - |
dc.date.issued | 2016-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання десерту. Патент України на корисну модель № 110413, МПК (2016.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, К. А. Скрипка. № u 2016 03246 . Заявл. 29.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15502 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання десерту передбачає використання молочної сировини, зокрема молочнобілкового концентрату, та цукру білого, розчинення структуроутворювача, його поєднання з рецептурними компонентами, введення смакового наповнювача за перемішування суміші з її наступною пастеризацією, охолодженням та витримуванням для формування структури продукту. Як структуроутворювач використовують желатин, який розчиняють у воді питній за температури 70…75 °C протягом 2…3 хвилин, як молочно-білковий концентрат використовують УФ-концентрат сколотин або знежиреного молока з фактором концентрування 1,5…2,0, який поєднують з вершками 15…20 % жирності, цукром білим, розчином структуроутворювача, отриману суміш перемішують та пастеризують за температури 87…90 °C протягом 10…15 хвилин, за 1…3 хвилини до завершення процесу пастеризації вводять смаковий наповнювач разом із консервантом або без нього, після чого охолоджують продукт до температури 2…6 °C та витримують його протягом 3,5…4,0 годин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;110413 | - |
dc.title | Спосіб отримання десерту | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
110413.pdf | 176.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.