Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15502
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorФедак, Вікторія Ігорівна-
dc.contributor.authorСкрипка, Катерина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-11-25T18:36:02Z-
dc.date.available2022-11-25T18:36:02Z-
dc.date.issued2016-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання десерту. Патент України на корисну модель № 110413, МПК (2016.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, К. А. Скрипка. № u 2016 03246 . Заявл. 29.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15502-
dc.description.abstractСпосіб отримання десерту передбачає використання молочної сировини, зокрема молочнобілкового концентрату, та цукру білого, розчинення структуроутворювача, його поєднання з рецептурними компонентами, введення смакового наповнювача за перемішування суміші з її наступною пастеризацією, охолодженням та витримуванням для формування структури продукту. Як структуроутворювач використовують желатин, який розчиняють у воді питній за температури 70…75 °C протягом 2…3 хвилин, як молочно-білковий концентрат використовують УФ-концентрат сколотин або знежиреного молока з фактором концентрування 1,5…2,0, який поєднують з вершками 15…20 % жирності, цукром білим, розчином структуроутворювача, отриману суміш перемішують та пастеризують за температури 87…90 °C протягом 10…15 хвилин, за 1…3 хвилини до завершення процесу пастеризації вводять смаковий наповнювач разом із консервантом або без нього, після чого охолоджують продукт до температури 2…6 °C та витримують його протягом 3,5…4,0 годин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;110413-
dc.titleСпосіб отримання десертуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110413.pdf176.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.