Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15502
Название: Спосіб отримання десерту
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Федак, Вікторія Ігорівна
Скрипка, Катерина Анатоліївна
Дата публикации: 10-окт-2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Спосіб отримання десерту. Патент України на корисну модель № 110413, МПК (2016.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, К. А. Скрипка. № u 2016 03246 . Заявл. 29.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 6 с.
Серия/номер: 11;110413
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання десерту передбачає використання молочної сировини, зокрема молочнобілкового концентрату, та цукру білого, розчинення структуроутворювача, його поєднання з рецептурними компонентами, введення смакового наповнювача за перемішування суміші з її наступною пастеризацією, охолодженням та витримуванням для формування структури продукту. Як структуроутворювач використовують желатин, який розчиняють у воді питній за температури 70…75 °C протягом 2…3 хвилин, як молочно-білковий концентрат використовують УФ-концентрат сколотин або знежиреного молока з фактором концентрування 1,5…2,0, який поєднують з вершками 15…20 % жирності, цукром білим, розчином структуроутворювача, отриману суміш перемішують та пастеризують за температури 87…90 °C протягом 10…15 хвилин, за 1…3 хвилини до завершення процесу пастеризації вводять смаковий наповнювач разом із консервантом або без нього, після чого охолоджують продукт до температури 2…6 °C та витримують його протягом 3,5…4,0 годин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15502
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
110413.pdf176.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.