Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15462
Назва: | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Михайлова, Світлана Володимирівна Кострова, Катерина Валеріївна |
Дата публікації: | 11-кві-2011 |
Бібліографічний опис: | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 58158, МПК A23L 1/01 (2011.01). О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, К. В. Кострова. № u201008082. Заявл. 29.06.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с. |
Серія/номер: | 11;58158 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів (петрушка, пастернак, селера), що передбачає інспектування сировини, миття, подрібнення до розмірів 1...5 мм, перемішування підготовлених компонентів і їх сушіння з наступним помелом у порошок, який відрізняється тим, що як напівфабрикат використовують суміш подрібнених листів, коріння та стебел пряних овочів, яку висушують в НВЧ-полі за умов вакуумування при 40...50 кПа і температурі 40...50 °С до вмісту сухих речовин 6...12 %, а помел здійснюють до розмірів часток 0,1...0,5 мм. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15462 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
58158.pdf | 88.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.