Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15462
Назва: Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Кострова, Катерина Валеріївна
Дата публікації: 11-кві-2011
Бібліографічний опис: Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 58158, МПК A23L 1/01 (2011.01). О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, К. В. Кострова. № u201008082. Заявл. 29.06.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с.
Серія/номер: 11;58158
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів (петрушка, пастернак, селера), що передбачає інспектування сировини, миття, подрібнення до розмірів 1...5 мм, перемішування підготовлених компонентів і їх сушіння з наступним помелом у порошок, який відрізняється тим, що як напівфабрикат використовують суміш подрібнених листів, коріння та стебел пряних овочів, яку висушують в НВЧ-полі за умов вакуумування при 40...50 кПа і температурі 40...50 °С до вмісту сухих речовин 6...12 %, а помел здійснюють до розмірів часток 0,1...0,5 мм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15462
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
58158.pdf88.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.