Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15462
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Кострова, Катерина Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T14:25:32Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T14:25:32Z | - |
dc.date.issued | 2011-04-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 58158, МПК A23L 1/01 (2011.01). О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, К. В. Кострова. № u201008082. Заявл. 29.06.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15462 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів (петрушка, пастернак, селера), що передбачає інспектування сировини, миття, подрібнення до розмірів 1...5 мм, перемішування підготовлених компонентів і їх сушіння з наступним помелом у порошок, який відрізняється тим, що як напівфабрикат використовують суміш подрібнених листів, коріння та стебел пряних овочів, яку висушують в НВЧ-полі за умов вакуумування при 40...50 кПа і температурі 40...50 °С до вмісту сухих речовин 6...12 %, а помел здійснюють до розмірів часток 0,1...0,5 мм. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;58158 | - |
dc.title | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
58158.pdf | 88.27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.