Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15462
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄфремов, Юрій Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorМихайлова, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorКострова, Катерина Валеріївна-
dc.date.accessioned2022-11-25T14:25:32Z-
dc.date.available2022-11-25T14:25:32Z-
dc.date.issued2011-04-11-
dc.identifier.citationСпосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 58158, МПК A23L 1/01 (2011.01). О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, К. В. Кострова. № u201008082. Заявл. 29.06.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15462-
dc.description.abstractСпосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів (петрушка, пастернак, селера), що передбачає інспектування сировини, миття, подрібнення до розмірів 1...5 мм, перемішування підготовлених компонентів і їх сушіння з наступним помелом у порошок, який відрізняється тим, що як напівфабрикат використовують суміш подрібнених листів, коріння та стебел пряних овочів, яку висушують в НВЧ-полі за умов вакуумування при 40...50 кПа і температурі 40...50 °С до вмісту сухих речовин 6...12 %, а помел здійснюють до розмірів часток 0,1...0,5 мм.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;58158-
dc.titleСпосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
58158.pdf88.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.