Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15419
Назва: Спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонок
Автори: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Шубіна, Лідія Юріївна
Янчева, Марина Олександрівна
Островерх, Ірина Станіславівна
Чуйко, Андрій Миколайович
Шевченко, Володимир Григорович
Дата публікації: 10-лис-2010
Бібліографічний опис: Спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонок. Патент України на корисну модель № 54388, МПК (2009), A22C 17/00, A22C 13/00. В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева, І. С. Островерх, А. М. Чуйко, В. Г. Шевченко. № u201004445. Заявл. 16.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 3 с.
Серія/номер: 11;54388
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонок, що передбачає використання газового хроматографа для аналізування проб повітря, які відбирають через встановлені проміжки часу з герметичної скляної посудини (віали), обладнаної пристроєм для відбору проб, який відрізняється тим, що у зазначеній посудині розміщено скляну посудину з ароматичною речовиною, закриту плівкою фабрикату кишок, з якого вирізають окремий зразок-мембрану у вигляді кола, та герметизовану за допомогою алюмінієвого ковпачка з отвором і колоподібної фторопластової мембрани.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15419
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
54388.pdf124.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.