Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15410
Название: | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Кіптела, Людмила Василівна Загорулько, Олексій Євгенович Постольнік, Денис Володимирович |
Дата публикации: | 10-ноя-2010 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини. Патент України на корисну модель № 54342, МПК (2009), A23L 1/06, A23L 1/212. О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік. № u201003959. Заявл. 06.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 3 с. |
Серия/номер: | 11;54342 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини, що включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію, який відрізняється тим, що застосовують бланшування дикорослої сировини в 1...2 % розчині лимонної кислоти при температурі 70...75 °С протягом 3...5 хв, а концентрування пасти проводять у роторному плівковому апараті при температурі 60...65 °С до вмісту сухих речовин 28...30 %, компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука 45±2,5 актинідія 30±2,5 аронія чорноплідна 25±2,5. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15410 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
54342.pdf | 102.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.