Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15410
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Кіптела, Людмила Василівна | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Постольнік, Денис Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T11:12:19Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T11:12:19Z | - |
dc.date.issued | 2010-11-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини. Патент України на корисну модель № 54342, МПК (2009), A23L 1/06, A23L 1/212. О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік. № u201003959. Заявл. 06.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15410 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини, що включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію, який відрізняється тим, що застосовують бланшування дикорослої сировини в 1...2 % розчині лимонної кислоти при температурі 70...75 °С протягом 3...5 хв, а концентрування пасти проводять у роторному плівковому апараті при температурі 60...65 °С до вмісту сухих речовин 28...30 %, компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука 45±2,5 актинідія 30±2,5 аронія чорноплідна 25±2,5. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;54342 | - |
dc.title | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
54342.pdf | 102.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.