Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15407
Назва: Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Шевченко, Юлія Вікторівна
Дата публікації: 25-жов-2010
Бібліографічний опис: Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 53822, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u201001976. Заявл. 23.02.2010. Опубл. 25.10.2010, Бюл.№ 20. 2 с.
Серія/номер: 11;53822
Короткий огляд (реферат): Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату, що містить мас. %: твердий рослинний жир - 36,4-0,01, какао-порошок - 3,64-0,01; цукрову пудру - 29,3-25,4; лецитин - 0,50-0,42; емульгатор - 0,14-0,12; ароматизатор - 0,02-0,01, яка відрізняється тим, що в неї вводять жировий напівфабрикат з використанням дієтичної добавки "Редгем" в кількості 30,0-74,03 мас. %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15407
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
53822.pdf97.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.