Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15407
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorШевченко, Юлія Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-25T11:07:36Z-
dc.date.available2022-11-25T11:07:36Z-
dc.date.issued2010-10-25-
dc.identifier.citationКомпозиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 53822, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u201001976. Заявл. 23.02.2010. Опубл. 25.10.2010, Бюл.№ 20. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15407-
dc.description.abstractКомпозиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату, що містить мас. %: твердий рослинний жир - 36,4-0,01, какао-порошок - 3,64-0,01; цукрову пудру - 29,3-25,4; лецитин - 0,50-0,42; емульгатор - 0,14-0,12; ароматизатор - 0,02-0,01, яка відрізняється тим, що в неї вводять жировий напівфабрикат з використанням дієтичної добавки "Редгем" в кількості 30,0-74,03 мас. %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;53822-
dc.titleКомпозиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
53822.pdf97.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.