Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15407
Title: Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Шевченко, Юлія Вікторівна
Issue Date: 25-Oct-2010
Citation: Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 53822, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u201001976. Заявл. 23.02.2010. Опубл. 25.10.2010, Бюл.№ 20. 2 с.
Series/Report no.: 11;53822
Abstract: Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату, що містить мас. %: твердий рослинний жир - 36,4-0,01, какао-порошок - 3,64-0,01; цукрову пудру - 29,3-25,4; лецитин - 0,50-0,42; емульгатор - 0,14-0,12; ароматизатор - 0,02-0,01, яка відрізняється тим, що в неї вводять жировий напівфабрикат з використанням дієтичної добавки "Редгем" в кількості 30,0-74,03 мас. %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15407
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53822.pdf97.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.