Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15383
Назва: Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Шевченко, Юлія Вікторівна
Дата публікації: 10-сер-2010
Бібліографічний опис: Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 52056, МПК A23J 1/06 (2006.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u201001975. Заявл. 23.02.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.
Серія/номер: 11;52056
Короткий огляд (реферат): Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату, що містить твердий рослинний жир 67,00-65,00мас.%, яка відрізняється тим, що в рослинний жир вводять дієтичну добавку "Редгем" і вітамін Е в мас.%: 32,55-34,45 та 0,45-0,55 відповідно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15383
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
52056.pdf97.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.