Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorШевченко, Юлія Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-25T10:05:58Z-
dc.date.available2022-11-25T10:05:58Z-
dc.date.issued2010-08-10-
dc.identifier.citationКомпозиція для виготовлення жирового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 52056, МПК A23J 1/06 (2006.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u201001975. Заявл. 23.02.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15383-
dc.description.abstractКомпозиція для виготовлення жирового напівфабрикату, що містить твердий рослинний жир 67,00-65,00мас.%, яка відрізняється тим, що в рослинний жир вводять дієтичну добавку "Редгем" і вітамін Е в мас.%: 32,55-34,45 та 0,45-0,55 відповідно.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;52056-
dc.titleКомпозиція для виготовлення жирового напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52056.pdf97.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.