Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15383
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Акмен, Вікторія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Юлія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T10:05:58Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T10:05:58Z | - |
dc.date.issued | 2010-08-10 | - |
dc.identifier.citation | Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 52056, МПК A23J 1/06 (2006.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u201001975. Заявл. 23.02.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15383 | - |
dc.description.abstract | Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату, що містить твердий рослинний жир 67,00-65,00мас.%, яка відрізняється тим, що в рослинний жир вводять дієтичну добавку "Редгем" і вітамін Е в мас.%: 32,55-34,45 та 0,45-0,55 відповідно. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;52056 | - |
dc.title | Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.