Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368
Назва: | Спосіб виробництва зефіру |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Олійник, Світлана Георгіївна Кравченко, Олена Іванівна Карпенко, Петро Олександрович |
Дата публікації: | 26-лип-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 51504, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко. № u200912166. Заявл. 26.11.2009. Опубл. 26.07.2010, Бюл.№ 14. 3 с. |
Серія/номер: | 11;51504 |
Короткий огляд (реферат): | ) Спосіб виробництва пшеничного хліба, що включає з'єднання добавки, що містить харчові волокна у кількості 10,0-20,0 % від маси борошна з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і ви стоювання тістових заготовок та їх випікання, який відрізняється тим, що як добавку, що містить харчові волокна, використовують дієтичну добавку "Шрот зародків пшениці харчовий", що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
51504.pdf | 107.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.