Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorКравченко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorКарпенко, Петро Олександрович-
dc.date.accessioned2022-11-25T09:27:31Z-
dc.date.available2022-11-25T09:27:31Z-
dc.date.issued2010-07-26-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 51504, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко. № u200912166. Заявл. 26.11.2009. Опубл. 26.07.2010, Бюл.№ 14. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368-
dc.description.abstract) Спосіб виробництва пшеничного хліба, що включає з'єднання добавки, що містить харчові волокна у кількості 10,0-20,0 % від маси борошна з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і ви стоювання тістових заготовок та їх випікання, який відрізняється тим, що як добавку, що містить харчові волокна, використовують дієтичну добавку "Шрот зародків пшениці харчовий", що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;51504-
dc.titleСпосіб виробництва зефіруuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51504.pdf107.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.