Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Карпенко, Петро Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T09:27:31Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T09:27:31Z | - |
dc.date.issued | 2010-07-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 51504, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко. № u200912166. Заявл. 26.11.2009. Опубл. 26.07.2010, Бюл.№ 14. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368 | - |
dc.description.abstract | ) Спосіб виробництва пшеничного хліба, що включає з'єднання добавки, що містить харчові волокна у кількості 10,0-20,0 % від маси борошна з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і ви стоювання тістових заготовок та їх випікання, який відрізняється тим, що як добавку, що містить харчові волокна, використовують дієтичну добавку "Шрот зародків пшениці харчовий", що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;51504 | - |
dc.title | Спосіб виробництва зефіру | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.