Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368
Title: | Спосіб виробництва зефіру |
Authors: | Лисюк, Галина Михайлівна Олійник, Світлана Георгіївна Кравченко, Олена Іванівна Карпенко, Петро Олександрович |
Issue Date: | 26-Jul-2010 |
Citation: | Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 51504, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко. № u200912166. Заявл. 26.11.2009. Опубл. 26.07.2010, Бюл.№ 14. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;51504 |
Abstract: | ) Спосіб виробництва пшеничного хліба, що включає з'єднання добавки, що містить харчові волокна у кількості 10,0-20,0 % від маси борошна з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і ви стоювання тістових заготовок та їх випікання, який відрізняється тим, що як добавку, що містить харчові волокна, використовують дієтичну добавку "Шрот зародків пшениці харчовий", що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.