Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368
Title: Спосіб виробництва зефіру
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, Олена Іванівна
Карпенко, Петро Олександрович
Issue Date: 26-Jul-2010
Citation: Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 51504, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко, П. О. Карпенко. № u200912166. Заявл. 26.11.2009. Опубл. 26.07.2010, Бюл.№ 14. 3 с.
Series/Report no.: 11;51504
Abstract: ) Спосіб виробництва пшеничного хліба, що включає з'єднання добавки, що містить харчові волокна у кількості 10,0-20,0 % від маси борошна з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і ви стоювання тістових заготовок та їх випікання, який відрізняється тим, що як добавку, що містить харчові волокна, використовують дієтичну добавку "Шрот зародків пшениці харчовий", що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15368
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51504.pdf107.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.