Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15252
Назва: | Спосіб зберігання замороженого курячого філе |
Автори: | Онищенко, В'ячеслав Миколайович Гринченко, Наталя Геннадіївна Большакова, Вікторія Анатоліївна Беркаш, Тетяна Сергіївна Талащенко, Микита Станіславович |
Дата публікації: | 10-жов-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спосіб зберігання замороженого курячого філе. Патент України на корисну модель № 110342, МПК A23B 4/06 (2006.01). В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова., Т. С. беркаш, М. С. Талащенко. № u 2016 02408. Заявл. 14.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 4 с. |
Серія/номер: | 11;110342 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб зберігання замороженого курячого філе включає підготовку охолоджених тушок, ділення, обвалювання з відокремленням філе та заморожування, причому куряче філе шприцюють 0,1-0,5 %-ми водними розчинами ксантану, при цьому рівень шприцювання складає 5-25 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15252 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
110342.pdf | 157.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.