Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15252
Назва: Спосіб зберігання замороженого курячого філе
Автори: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Беркаш, Тетяна Сергіївна
Талащенко, Микита Станіславович
Дата публікації: 10-жов-2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Спосіб зберігання замороженого курячого філе. Патент України на корисну модель № 110342, МПК A23B 4/06 (2006.01). В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова., Т. С. беркаш, М. С. Талащенко. № u 2016 02408. Заявл. 14.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 4 с.
Серія/номер: 11;110342
Короткий огляд (реферат): Спосіб зберігання замороженого курячого філе включає підготовку охолоджених тушок, ділення, обвалювання з відокремленням філе та заморожування, причому куряче філе шприцюють 0,1-0,5 %-ми водними розчинами ксантану, при цьому рівень шприцювання складає 5-25 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15252
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
110342.pdf157.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.