Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15249
Название: Спосіб виробництва пива "Аронія"
Авторы: Пенкіна, Наталя Михайлівна
Татар, Лариса Василівна
Дата публикации: 10-авг-2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Спосіб виробництва пива "Аронія". Патент України на корисну модель № 109199, МПК (2016.01) C12C 12/00 C12C 5/00. Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2016 03309. Заявл. 30.03.2016. Опубл. 10.08.2016, Бюл.№ 15. 4 с.
Серия/номер: 11;109199
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва пива включає приготування затору із зернопродуктів, його оцукрювання, фільтрування, кип'ятіння сусла, охолодження, зброджування початкового сусла і доброджування з отриманням пива. Додатково на етапі приготування затору вносять ягоди чорноплідної горобини, а на етапі бродіння сусла як смакоароматичну сировину вносять водний екстракт хвої сосни звичайної та/або хвої ялівцю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15249
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
109199.pdf151.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.