Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15242
Название: Спосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light")
Авторы: Головко, Микола Павлович
Олійничук, Сергій Тимофійович
Чехун, Марина Григорівна
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Дата публикации: 25-мая-2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Спосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light"). Патент України на корисну модель № 107202, МПК C12H 1/02 (2006.01). М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. Г. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. № u 2015 11721. Заявл. 27.11.2015. Опубл. 25.05.2016, Бюл.№ 10. 4 с.
Серия/номер: 11;107202
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва настоянки включає рослинну сировину, настояну при періодичному перемішуванні, подальше фільтрування, купажування з підготовленим розчинником, з додаванням глюкози, відстоювання, фільтрування та розлив. Додатково відбувається перше та друге настоювання у водно-спиртовому розчині етилового спирту рослинної сировини, подальше купажування настоїв першого та другого зливів з розторопші (шрот), апельсину (шкірки свіжої), кореню імбиру, введення отриманого купажу до водно-спиртового розчину, який попередньо оброблено сухою молочною сироваткою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15242
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
107202.pdf150.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.