Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15242
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Олійничук, Сергій Тимофійович | - |
dc.contributor.author | Чехун, Марина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Пенкіна, Наталя Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Колесник, Вікторія Валентинівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T19:09:41Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T19:09:41Z | - |
dc.date.issued | 2016-05-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light"). Патент України на корисну модель № 107202, МПК C12H 1/02 (2006.01). М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. Г. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. № u 2015 11721. Заявл. 27.11.2015. Опубл. 25.05.2016, Бюл.№ 10. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15242 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва настоянки включає рослинну сировину, настояну при періодичному перемішуванні, подальше фільтрування, купажування з підготовленим розчинником, з додаванням глюкози, відстоювання, фільтрування та розлив. Додатково відбувається перше та друге настоювання у водно-спиртовому розчині етилового спирту рослинної сировини, подальше купажування настоїв першого та другого зливів з розторопші (шрот), апельсину (шкірки свіжої), кореню імбиру, введення отриманого купажу до водно-спиртового розчину, який попередньо оброблено сухою молочною сироваткою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;107202 | - |
dc.title | Спосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light") | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
107202.pdf | 150.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.