Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorОлійничук, Сергій Тимофійович-
dc.contributor.authorЧехун, Марина Григорівна-
dc.contributor.authorПенкіна, Наталя Михайлівна-
dc.contributor.authorКолесник, Вікторія Валентинівна-
dc.date.accessioned2022-11-23T19:09:41Z-
dc.date.available2022-11-23T19:09:41Z-
dc.date.issued2016-05-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light"). Патент України на корисну модель № 107202, МПК C12H 1/02 (2006.01). М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. Г. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. № u 2015 11721. Заявл. 27.11.2015. Опубл. 25.05.2016, Бюл.№ 10. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15242-
dc.description.abstractСпосіб виробництва настоянки включає рослинну сировину, настояну при періодичному перемішуванні, подальше фільтрування, купажування з підготовленим розчинником, з додаванням глюкози, відстоювання, фільтрування та розлив. Додатково відбувається перше та друге настоювання у водно-спиртовому розчині етилового спирту рослинної сировини, подальше купажування настоїв першого та другого зливів з розторопші (шрот), апельсину (шкірки свіжої), кореню імбиру, введення отриманого купажу до водно-спиртового розчину, який попередньо оброблено сухою молочною сироваткою.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;107202-
dc.titleСпосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light")uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
107202.pdf150.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.