Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15242
Title: Спосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light")
Authors: Головко, Микола Павлович
Олійничук, Сергій Тимофійович
Чехун, Марина Григорівна
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Issue Date: 25-May-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб виробництва настоянки "Помаранчева легка" ("Orange light"). Патент України на корисну модель № 107202, МПК C12H 1/02 (2006.01). М. П. Головко, С. Т. Олійничук, М. Г. Чехун, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник. № u 2015 11721. Заявл. 27.11.2015. Опубл. 25.05.2016, Бюл.№ 10. 4 с.
Series/Report no.: 11;107202
Abstract: Спосіб виробництва настоянки включає рослинну сировину, настояну при періодичному перемішуванні, подальше фільтрування, купажування з підготовленим розчинником, з додаванням глюкози, відстоювання, фільтрування та розлив. Додатково відбувається перше та друге настоювання у водно-спиртовому розчині етилового спирту рослинної сировини, подальше купажування настоїв першого та другого зливів з розторопші (шрот), апельсину (шкірки свіжої), кореню імбиру, введення отриманого купажу до водно-спиртового розчину, який попередньо оброблено сухою молочною сироваткою.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15242
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
107202.pdf150.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.