Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15238
Назва: Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату
Автори: Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Михайлик, Володимир Іванович
Сподар, Катерина Вікторівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Дата публікації: 11-кві-2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 105733, МПК (2016.01) A23L 19/00 A23L 3/36 (2006.01). Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, К. В. Сподар, Ю. Ю. Агафонова. № a 2015 10358. Заявл. 23.10.2015. Опубл. 11.04.2016, Бюл.№ 7. 4 с.
Серія/номер: 11;105733
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як основну рослинну сировину використовують буряк столовий, додатково селеру кореневу, яблука, борошно вівсяне. Всі інгредієнти змішують. Після цього пюре фасують і заморожують одразу після виготовлення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15238
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
105733.pdf164.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.