Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15238
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Микола Семенович | - |
dc.contributor.author | Михайлик, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Сподар, Катерина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Агафонова, Юлія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T13:16:56Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T13:16:56Z | - |
dc.date.issued | 2016-04-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 105733, МПК (2016.01) A23L 19/00 A23L 3/36 (2006.01). Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, К. В. Сподар, Ю. Ю. Агафонова. № a 2015 10358. Заявл. 23.10.2015. Опубл. 11.04.2016, Бюл.№ 7. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15238 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як основну рослинну сировину використовують буряк столовий, додатково селеру кореневу, яблука, борошно вівсяне. Всі інгредієнти змішують. Після цього пюре фасують і заморожують одразу після виготовлення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;105733 | - |
dc.title | Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
105733.pdf | 164.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.