Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15238
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorМихайлик, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorСподар, Катерина Вікторівна-
dc.contributor.authorАгафонова, Юлія Юріївна-
dc.date.accessioned2022-11-23T13:16:56Z-
dc.date.available2022-11-23T13:16:56Z-
dc.date.issued2016-04-11-
dc.identifier.citationСпосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 105733, МПК (2016.01) A23L 19/00 A23L 3/36 (2006.01). Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, К. В. Сподар, Ю. Ю. Агафонова. № a 2015 10358. Заявл. 23.10.2015. Опубл. 11.04.2016, Бюл.№ 7. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15238-
dc.description.abstractСпосіб одержання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як основну рослинну сировину використовують буряк столовий, додатково селеру кореневу, яблука, борошно вівсяне. Всі інгредієнти змішують. Після цього пюре фасують і заморожують одразу після виготовлення.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;105733-
dc.titleСпосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
105733.pdf164.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.