Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15238
Title: | Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату |
Authors: | Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Микола Семенович Михайлик, Володимир Іванович Сподар, Катерина Вікторівна Агафонова, Юлія Юріївна |
Issue Date: | 11-Apr-2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 105733, МПК (2016.01) A23L 19/00 A23L 3/36 (2006.01). Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, К. В. Сподар, Ю. Ю. Агафонова. № a 2015 10358. Заявл. 23.10.2015. Опубл. 11.04.2016, Бюл.№ 7. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;105733 |
Abstract: | Спосіб одержання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як основну рослинну сировину використовують буряк столовий, додатково селеру кореневу, яблука, борошно вівсяне. Всі інгредієнти змішують. Після цього пюре фасують і заморожують одразу після виготовлення. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15238 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
105733.pdf | 164.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.