Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15238
Title: Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Михайлик, Володимир Іванович
Сподар, Катерина Вікторівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Issue Date: 11-Apr-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 105733, МПК (2016.01) A23L 19/00 A23L 3/36 (2006.01). Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, К. В. Сподар, Ю. Ю. Агафонова. № a 2015 10358. Заявл. 23.10.2015. Опубл. 11.04.2016, Бюл.№ 7. 4 с.
Series/Report no.: 11;105733
Abstract: Спосіб одержання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як основну рослинну сировину використовують буряк столовий, додатково селеру кореневу, яблука, борошно вівсяне. Всі інгредієнти змішують. Після цього пюре фасують і заморожують одразу після виготовлення.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15238
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
105733.pdf164.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.