Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15218
Название: Склад сокового напою натурального яблучно-журавлинного
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Стоєв, Сергій Степанович
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Дата публикации: 25-фев-2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Склад сокового напою натурального яблучно-журавлинного. Патент України на корисну модель № 104780, МПК A23L 2/02 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, С. С. Стоєв, В. В. Погарська, С. М. Лосєва. № u 2015 02978. Заявл. 31.03.2015. Опубл. 25.02.2016, Бюл.№ 4. 4 с.
Серия/номер: 11;104780
Краткий осмотр (реферат): Склад сокового напою натурального яблучно-журавлинного містить плодово-ягідне пюре, цукровий сироп. Як плодово-ягідне пюре використовують заморожене дрібнодисперсне кріопюре із яблук в кількості 15-20 %, заморожене дрібнодисперсне кріопюре із журавлини в кількості 10-15 %, додатково вносять сік натуральний концентрований яблучний в кількості 4- 4,5 %, екстракт гібіскусу в кількості 3-3,5 %, зменшують кількість цукрового сиропу до 10-15 % та вода - решта.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15218
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
104780.pdf147.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.