Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15218
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Стоєв, Сергій Степанович | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Лосєва, Світлана Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T12:12:54Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T12:12:54Z | - |
dc.date.issued | 2016-02-25 | - |
dc.identifier.citation | Склад сокового напою натурального яблучно-журавлинного. Патент України на корисну модель № 104780, МПК A23L 2/02 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, С. С. Стоєв, В. В. Погарська, С. М. Лосєва. № u 2015 02978. Заявл. 31.03.2015. Опубл. 25.02.2016, Бюл.№ 4. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15218 | - |
dc.description.abstract | Склад сокового напою натурального яблучно-журавлинного містить плодово-ягідне пюре, цукровий сироп. Як плодово-ягідне пюре використовують заморожене дрібнодисперсне кріопюре із яблук в кількості 15-20 %, заморожене дрібнодисперсне кріопюре із журавлини в кількості 10-15 %, додатково вносять сік натуральний концентрований яблучний в кількості 4- 4,5 %, екстракт гібіскусу в кількості 3-3,5 %, зменшують кількість цукрового сиропу до 10-15 % та вода - решта. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;104780 | - |
dc.title | Склад сокового напою натурального яблучно-журавлинного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104780.pdf | 147.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.