Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15218
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorСтоєв, Сергій Степанович-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-11-23T12:12:54Z-
dc.date.available2022-11-23T12:12:54Z-
dc.date.issued2016-02-25-
dc.identifier.citationСклад сокового напою натурального яблучно-журавлинного. Патент України на корисну модель № 104780, МПК A23L 2/02 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, С. С. Стоєв, В. В. Погарська, С. М. Лосєва. № u 2015 02978. Заявл. 31.03.2015. Опубл. 25.02.2016, Бюл.№ 4. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15218-
dc.description.abstractСклад сокового напою натурального яблучно-журавлинного містить плодово-ягідне пюре, цукровий сироп. Як плодово-ягідне пюре використовують заморожене дрібнодисперсне кріопюре із яблук в кількості 15-20 %, заморожене дрібнодисперсне кріопюре із журавлини в кількості 10-15 %, додатково вносять сік натуральний концентрований яблучний в кількості 4- 4,5 %, екстракт гібіскусу в кількості 3-3,5 %, зменшують кількість цукрового сиропу до 10-15 % та вода - решта.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;104780-
dc.titleСклад сокового напою натурального яблучно-журавлинногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104780.pdf147.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.