Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15218
Title: Склад сокового напою натурального яблучно-журавлинного
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Стоєв, Сергій Степанович
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Issue Date: 25-Feb-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Склад сокового напою натурального яблучно-журавлинного. Патент України на корисну модель № 104780, МПК A23L 2/02 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, С. С. Стоєв, В. В. Погарська, С. М. Лосєва. № u 2015 02978. Заявл. 31.03.2015. Опубл. 25.02.2016, Бюл.№ 4. 4 с.
Series/Report no.: 11;104780
Abstract: Склад сокового напою натурального яблучно-журавлинного містить плодово-ягідне пюре, цукровий сироп. Як плодово-ягідне пюре використовують заморожене дрібнодисперсне кріопюре із яблук в кількості 15-20 %, заморожене дрібнодисперсне кріопюре із журавлини в кількості 10-15 %, додатково вносять сік натуральний концентрований яблучний в кількості 4- 4,5 %, екстракт гібіскусу в кількості 3-3,5 %, зменшують кількість цукрового сиропу до 10-15 % та вода - решта.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15218
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104780.pdf147.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.