Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/1520
Название: | Соціальна відповідальність підприємств харчової промисловості як основа інноваційного розвитку сучасної економіки |
Другие названия: | Social responsibility of food industry enterprises as basis of modern economy innovative development |
Авторы: | Пушак, Я. Я. Лагодієнко, В. В. |
Ключевые слова: | соціальна відповідальність;бізнес;інновації;інноваційна діяльність;підприємства харчової промисловості;вплив на навколишнє середовище;суспільство;social responsibility;business;innovation;innovative activity;enterprises of the food industry;impact on the environment;society |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків |
Библиографическое описание: | Пушак Я. Я., Лагодієнко В. В. Соціальна відповідальність підприємств харчової промисловості як основа інноваційного розвитку сучасної економіки. Актуальні проблеми інноваційної економіки. 2018. № 3. С. 27-35. |
Серия/номер: | Актуальні проблеми інноваційної економіки;№ 3 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті обґрунтовано необхідність впровадження соціальної відповідальності бізнесу, ключові аспекти та напрямки її реалізації. Визначено основні проблеми та шляхи зростання соціальної відповідальності на підприємствах харчової промисловості. Виробництва харчової галузі визначено ресурсомісткими, які мають велику кількість відходів та є джерелом негативного впливу на навколишнє середовище. Розглянуто ключові показники рівня соціальної відповідальності бізнесу та дано оцінку їх впливу на забруднення навколишнього середовища. Обґрунтовано доцільність врахування концепції соціальної відповідальності в стратегію розвитку підприємств харчової промисловості та запровадження інновацій як головного джерела економічного зростання. The article substantiates the necessity of introduction of social responsibility of business, key aspects and directions of its realization. The basic problems and ways of social responsibility growth at the enterprises of the food industry are determined. Food industry is determined by the resource-intensive, which has a large amount of waste and is a source of negative environmental impact. The key indicators of the level of social responsibility of business are considered and their impact on environmental pollution is assessed. The expediency of taking into account the concept of social responsibility in the enterprises development strategy of the food industry and introduction of innovations as the main source of economic growth is substantiated. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1520 |
ISSN: | 2524-0455 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 3 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
7.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.