Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15207
Назва: | Склад морозива плодово-ягідного натурального підвищеної біологічної цінності |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Стоєв, Сергій Степанович Погарська, Вікторія Вадимівна Лосєва, Світлана Михайлівна |
Дата публікації: | 25-лют-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Склад морозива плодово-ягідного натурального підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 104779, МПК A23G 9/04 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, С. С. Стоєв, В. В. Погарська, С. М. Лосєва. № u 2015 02977. Заявл. 31.03.2015. Опубл. 25.02.2016, Бюл.№ 4. 4 с. |
Серія/номер: | 11;104779 |
Короткий огляд (реферат): | Склад морозива плодово-ягідного містить рослинну сировину, цукор-пісок, регулятор кислотності, загусник. Як рослинна сировина, регулятор кислотності та загусник комплексно використовується суміш дрібнодисперсного кріопюре із яблук в кількості 40-45 %, із журавлини в кількості 20-25 % та банана в кількості 4-6 %, додатково внесено сік натуральний концентрований яблучний в кількості 1,5-2 %, екстракт гібіскусу в кількості 0,5-1,5 % та вода підготовлена - решта |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15207 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
104779.pdf | 161.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.