Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15207
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Стоєв, Сергій Степанович | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Лосєва, Світлана Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T11:52:48Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T11:52:48Z | - |
dc.date.issued | 2016-02-25 | - |
dc.identifier.citation | Склад морозива плодово-ягідного натурального підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 104779, МПК A23G 9/04 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, С. С. Стоєв, В. В. Погарська, С. М. Лосєва. № u 2015 02977. Заявл. 31.03.2015. Опубл. 25.02.2016, Бюл.№ 4. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15207 | - |
dc.description.abstract | Склад морозива плодово-ягідного містить рослинну сировину, цукор-пісок, регулятор кислотності, загусник. Як рослинна сировина, регулятор кислотності та загусник комплексно використовується суміш дрібнодисперсного кріопюре із яблук в кількості 40-45 %, із журавлини в кількості 20-25 % та банана в кількості 4-6 %, додатково внесено сік натуральний концентрований яблучний в кількості 1,5-2 %, екстракт гібіскусу в кількості 0,5-1,5 % та вода підготовлена - решта | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;104779 | - |
dc.title | Склад морозива плодово-ягідного натурального підвищеної біологічної цінності | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104779.pdf | 161.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.