Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15207
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorСтоєв, Сергій Степанович-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-11-23T11:52:48Z-
dc.date.available2022-11-23T11:52:48Z-
dc.date.issued2016-02-25-
dc.identifier.citationСклад морозива плодово-ягідного натурального підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 104779, МПК A23G 9/04 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, С. С. Стоєв, В. В. Погарська, С. М. Лосєва. № u 2015 02977. Заявл. 31.03.2015. Опубл. 25.02.2016, Бюл.№ 4. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15207-
dc.description.abstractСклад морозива плодово-ягідного містить рослинну сировину, цукор-пісок, регулятор кислотності, загусник. Як рослинна сировина, регулятор кислотності та загусник комплексно використовується суміш дрібнодисперсного кріопюре із яблук в кількості 40-45 %, із журавлини в кількості 20-25 % та банана в кількості 4-6 %, додатково внесено сік натуральний концентрований яблучний в кількості 1,5-2 %, екстракт гібіскусу в кількості 0,5-1,5 % та вода підготовлена - рештаuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;104779-
dc.titleСклад морозива плодово-ягідного натурального підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104779.pdf161.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.