Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15187
Назва: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Обозна, Маргарита Василівна Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна Бірка, Андріана |
Дата публікації: | 12-січ-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104106, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, Бірка Адріана. № u 2015 06946. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серія/номер: | 11;104106 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова. Як сіль плавильна використовується цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вноситься розчин каппа-карагінану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15187 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
104106.pdf | 158.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.