Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15187
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorСамолюк-Холодова, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorБірка, Андріана-
dc.date.accessioned2022-11-23T11:05:42Z-
dc.date.available2022-11-23T11:05:42Z-
dc.date.issued2016-01-12-
dc.identifier.citationСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104106, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, Бірка Адріана. № u 2015 06946. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15187-
dc.description.abstractСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова. Як сіль плавильна використовується цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вноситься розчин каппа-карагінану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;104106-
dc.titleСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104106.pdf158.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.