Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15165
Title: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Дмитро Олегович
Бірка, Адріана
Перцевой, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Іванніков, Павло Васильович
Обозна, Маргарита Василівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Олена Вікторівна
Issue Date: 12-Jan-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104098, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Бірка Адріана, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Іванніков, М. В. Обозна, Л. О. Чуйко, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник. № u 2015 06924. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;104098
Abstract: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, а для закріплення заданої структури додають розчин капа-карагінану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15165
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104098.pdf157.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.