Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15165
Название: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Бідюк, Дмитро Олегович Бірка, Адріана Перцевой, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Іванніков, Павло Васильович Обозна, Маргарита Василівна Чуйко, Людмила Олексіївна Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Олена Вікторівна |
Дата публикации: | 12-янв-2016 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104098, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Бірка Адріана, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Іванніков, М. В. Обозна, Л. О. Чуйко, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник. № u 2015 06924. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серия/номер: | 11;104098 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, а для закріплення заданої структури додають розчин капа-карагінану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15165 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
104098.pdf | 157.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.